Imbecilul președinte: „Unii oameni, probabil, primesc bani de la Rusia”!

Imbecilul președinte: „Unii oameni, probabil, primesc bani de la Rusia”!

3 103

Până și ultimul analfabet din „România educată” a înțeles că ocupantul funcției de președinte de la Palatul Cotroceni este un impostor, cu datorii uriașe la bugetul statului, dispus să facă și să glăsuiască orice numai să prindă o sinecură în structurile euro-atlantice. Fie la UE, fie la NATO, numai să aibă satisfăcut orgoliul și imunitatea asigurată.
Pe lângă deja brevetatul “un pic”, Iohannis pare să facă pasiune pentru “probabil”, aceasta fiind rata de certitudine cu care se exprimă oficial.
Am arătat deja că, în zilele petrecute în SUA, la sediul general ONU, Klaus Iohannis, alături de ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, și consilierul pe probleme de politică externă – ex-ministrul Bogdan Aurescu, a avut întâlniri oficiale de budoar, în separeuri organizate pe holuri.
Dar, pentru că tot nu avea nimic serios de făcut în SUA, din sediul ONU, Iohannis a schimbat strada și a ținut o conferință la Universitatea Columbia din New York, despre … Ucraina, iar pe alocuri despre România și Republica Moldova.
Sub tema „Perspectiva României asupra războiului împotriva Ucrainei și impactul acestuia asupra securității la Marea Neagră„, politrucul (după cum s-a autocaracterizat) Iohannis s-a lansat în analiză politică și strategie globală … probabilistice. Pentru că, în calitate de lider de stat eruo-atlantic, certitudinea este probabilă, argumentele sunt stupide, iar contactul cu realitatea îndoielnic.
„Unii oameni, probabil, primesc bani de la Rusia”, a declarat Iohannis, care poate doar să încerce să convingă „oamenii că noi suntem tipii buni. Iar ceilalți sunt tipii răi”. Și asta pentru că … „De fiecare dată când vizitez o țară sau un lider, discutăm despre asta. Este problema numărul unu, indiferent unde mergi, este primul subiect.”
Mai mult, Rusia atacă cu drone porturile ucrainene „pentru a speria oamenii, pentru a opri tranzitul cerealelor ucrainene”, iar uneori, „după ce sunt probabil doborâte, aceste drone ajung pe teritoriul românesc. Este inacceptabil”.
În fața audienței, Iohannis a declarat că are și alte preocupări, nu doar războiul din Ucraina, împotriva băieților răi din Rusia care, probabil, plătește oameni care să îl contrazică pe el și pe malignii liderii euro-atlantici. O astfel de preocupare vizează problema migrației pe care o rezolvă și probabil (!?) se observă până în SUA.
„Lucrăm, așadar, la îmbunătățirea sistemelor de migrație, uneori cu succes, alteori nu cu atât de mult succes, așa cum ați văzut probabil uriașul flux de migranți pe o mica insulă italiană, aproape de Malta, care doreau să intre în Italia și de acolo în Uniunea Europeană.”
O altă problemă pe care o rezolvă Iohannis este Republica Moldova, țară care, în mod uluitor, „are cel mai mare număr de refugiați ucraineni dintre toate țările europene” (!!!).
Cine îl informează pe Iohannis și de unde își adună datele Administrația Prezidențială a României?
Pentru a demonstra definitiv că este un imbecil la ordin, Iohannis a ținut să sublinieze că dacă nu ești total și fără rezerve de partea Ucrainei, a SUA și UE, care alimentează conflictul, dacă îți pui întrebări și cauți o logică în întreaga evoluție a tragediei de la nordul României, ești un extremist aflat sub influența Rusiei.
„Există însă și partide extremiste care încearcă să schimbe atitudinea oamenilor, unele dintre aceste partide se află sub influența Rusiei, pentru că Rusia încearcă să își promoveze narativul prin diverse acțiuni hibride.”
Dar, poate cea mai uluitoare afirmație făcută de Iohannis în cadrul evenimentului a fost aceea potrivit căreia chiar și el a fost surprins că a ajuns președintele României. Răspunsul a fost o eschivă la o întrebare directă, legată de problemele României, de infrastructură, de securitatea națională, de faptul că sistem educațional superior este praf, aidoma spitalelor. În loc să răspundă, Iohannis a preferat să explice că nu există „o țară unde toți politicienii sunt cinstiți, nu există corupție, unde toate spitalele funcționează 100%”.
„Jumătate din viața mea am petrecut-o în România comunistă, iar cealaltă jumătate în România liberă, democratică și, spre surprinderea tuturor, chiar și a mea, am devenit și președinte al acestei Românii.”
Evident, Iohannis își dorea o altă Românie, dar, dacă atât s-a putut, a acceptat să fie, de nouă ani, „președinte al acestei Românii”, aflată în criză generalizată.
În vacanța în care s-a aflat săptămâna aceasta, în SUA, Iohannis a avut o singură temă principală: Ucraina.
Oficial și sigur, programul vizitei, anunțat de Cotroceni, era 18-22 Septembrie. Nimeni nu știe dacă Iohannis a revenit în țara peste care a fost plantat președinte.
Probabil nu interesează pe nimeni, nici măcar faptul că pentru acest tip de deplasare total inutilă se cheltuiesc sute de mii de euro din bugetul țării aflate în gravă criză financiară.Â

Autor: Dan Tomozei
Sursa: DanTomozei.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.