Iliescu se razgandeste

Iliescu se razgandeste

0 282

Saptamana trecuta, la Conferinta Extraordinara a PSD, Ion Iliescu declara ca nu este prea incantat de a ocupa funtia de presedinte onorific al partidului. „Nu mai este cazul. Am 76 de ani. Nu mai am nici 60, nici 70. Eu raman ca o autoritate morala a partidului, dar nu mai este cazul sa mai revin”, spunea fostul presedinte social-democrat.


Insa, tot mai bine-i la borcanul cu miere!. Cantarind bine avantajele si dezavantajele, Iliescu si-a spus ca nu i-ar sta rau intr-o astfel de functie. Este posibil ca la aceasta decizie sa fi contribuit si reactia celor prezenti la Conferinta PSD, care au aratat, prin aplauze si aclamati, cat le este de drag fostul sef de stat.


Asa ca, miercuri, actualul presedintele pesedist Mircea Geoana, a anuntat, dupa intalnirea conducerii partidului cu presedintii de organizatii, ca Ion Iliescu a acceptat propunerea de a prelua functia de presedinte de onoare al partidului.


Functia de presedinte onorific inca nu exista, dar ea va fi infiintata prin modificarea Statutului, modificare ce va avea loc la Congresul extraordinar din 10 decembrie.


?


O alta modificare a Statutului, agreata de liderii centrali si judeteni ai PSD, este ca din viitorul Comitet Executiv National sa faca parte presedintii de filiale si de organizatii de sector. Din acest Comitet urmeaza sa faca parte si Ion Iliescu, ca presedinte de onoare al partidului, Geoana anuntand ca fondatorul PSD a acceptat deja aceasta propunere.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.