Iliescu, material didactic pentru Basescu!

Iliescu, material didactic pentru Basescu!

0 217


Desi debarcarea de la carma tarii (da, n-am gresit, am spus debarcare, imbarcarea a durat cateva ore) si de la carma PSD a lui Adrian Nastase se datoreaza si fostului presedinte al tarii Ion Iliescu, Nastase se dovedeste un gentleman, luandu-i apararea lui Iliescu in fata acuzatiilor aduse de actualul presedinte.


Invitat la emisiunea lui Paul Grigoriu, „Sfertul Academic” de la Radio Romania Actualitati, ?Adrian Nastase a criticat declaratiile facute de Basescu in interviul acordat revistei „Politique Internationale”. „Domnul Traian Basescu se joaca cu focul. Are impresia ca il poate folosi pe Ion Iliescu in strainatate ca material didactic, ca sa arate cat de bun e el,” a spus Nastase. (dupa cum se stie Basescu a afirmat ca Ion Iliescu trebuie sa fie judecat pentru crimele comise). Nastase considera ca este daunator Romaniei ca presedintele sa faca afirmatii negative la adresa tarii.


In plus, Adrian Nastase s-a declarat in dezacord cu afirmatiile generalizate despre membrii PSD catalogati in corpore drept hoti: „Mi se pare absolut incalificabil ca un sef de stat sa vorbeasca in general despre PSD:


Voi care ati furat timp de patru ani. Este inadmisibil. E ca si cum ai spune unui cartier intreg de nu stiu unde, din ce oras: stiti, aici traiesc numai curve”, a decarat Nastase .

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.