Iliescu: Kovesi – solicitare suspecta!

Iliescu: Kovesi – solicitare suspecta!

0 140

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, luni, ca solicitarea procurorului general, adresata Parlamentului, privind inceperea urmaririi penale a lui Adrian Nastase este „cam suspecta” si are ca tinta discreditarea acestuia.
Iliescu a afirmat ca solicitarea inaintata Parlamentului de catre procurorul general, Codruta Kovesi, privind avizarea inceperii urmaririi penale impotriva deputatului PSD Adrian Nastase, este „cam suspecta”.
„Vad ca se tot revine, si numai in momente de acestea, cand situatia politica este asa cum este. Acest atac direct la adresa lui Nastase, cand ani de zile s-a vazut ca nu exista substanta in toata aceasta chestiune, este clar ca are o anumita tinta: discreditarea lui Nastase, care este cel mai puternic contracandidat al lui Basescu”, a spus presedintele de onoare al PSD.
Intrebat despre informatiile aparute in presa germana, referitoare la o posibila „sacrificare” a lui Nastase de catre PSD, in schimbul ridicarii de catre Comisia Europeana a monitorizarii pe Justitie, Iliescu a raspuns : „Orice este posibil. Da, este posibil”.
Procurorul general al Romaniei Laura Codruta Kovesi a trimis o scrisoare conducerii Camerei Deputatilor prin care solicita ca plenul acestui for legislativ sa se pronunte asupra sesizarii Parchetului privind inceperea urmaririi penale in cazul deputatului Adrian Nastase.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.