Iliescu este de acord cu moratoriul

Iliescu este de acord cu moratoriul

0 180

Presedintele de onoare al PSD considera ca moratoriul adoptat sambata la Brasov, prin care i se cere sa-si clarifice pozitia fata de PSD si sa se decida daca mai vrea sa faca parte din conducerea acestui partid, este o decizie inteleapta, un ragaz pe care si l-a dat actualul lider Mircea Geoana pentru a „judeca cu mai multa atentie”. De asemenea, Iliescu este de parare ca aceasta solutie este de natura sa calmeze spiritele incinse peste masura dupa esecul motiunii, pe care Iliescu a considerat-o de la bun inceput un gest pripit.


„Ma rog, este un fel de incercare de a linisti spiritele, pentru a judeca cu mai multa atentie. Din acest punct de vedere sunt de acord”, a spus Ion Iliescu, adaugand ca moratoriul nu-l deranjeaza, ca altele sunt chestiunile care il supara la actuala conducere a partidului.


Presedintele de onoare al PSD a mai adaugat ca nu este de acord cu multe alte aspecte, dar a precizat ca nu doreste sa le comenteze acum.


„Nu sunt de acord cu multe altele, dar acum nu vreau sa le comentez” , a mai spus Iliescu. ?Si totusi in ziarul “Tricolorul” se spune ca Iliescu a comentat totusi ceva ce n-ar fi deloc pe placul lui Geoana “Sparg partidul”. Sondajul intern distribuit sambata la Brasov arata ca ex-presedintele este cat se poate de ralist in afirmatii: imaginea sa este identificata cu PSD, ceea ce nu se poate spune despre Geoana. Probabil sa si sustinerea in partid e cam la nivelul imaginii, asa incat, poate intr-adevar ragazul de judecata i-ar prinde bine lui Mircea Geoana.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.