Iliescu dixit – clarificari in …ianuarie!

Iliescu dixit – clarificari in …ianuarie!

0 82

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, anunta „clarificarea din ianuarie”
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, le-a cerut lui Mircea Geoana si celorlalti lideri ai partidului convocarea de urgenta a forurilor statutare ale social democratilor, pentru a “clarifica” relatia pe care PSD o va avea cu Traian Basescu si cu PD-L. “Chiar acum, imediat, in ianuarie!” – a precizat Ion Iliescu pentru Gandul. Iliescu a precizat ca, daca PSD “isi mentine identitatea actuala”, nu se pune problema ruperii partidului sau crearea unei “stangi autentice” – idee pusa in circulatie, in ultimele zile, de fostul senator Ion Solcanu, unul dintre iliescienii din vechea garda.
Ion Iliescu sustine ca nu-l mai preocupa, cel putin pentru moment, o coagulare a partidelor de stanga, intarita cu lideri pesedisti, nemultumiti de alianta cu democrat-liberalii lui Boc.
“Nu se poate vorbi despre ruperea partidului, cat timp ne vom pastra identitatea. Despre ce alte forte de stanga am mai putea vorbi acum?! Aceste partide au devenit abstracte, fara suport. Singura baza reala, solida, a stangii moderne pe care trebuie sa o luam in calcul, este PSD. Acest fapt trebuie sa ne preocupe. Mentinerea identitatii noastre ca partid de stanga”, a declarat Ion Iliescu.
Presedintele de onoare al social-democratilor nu este ingrijorat degeaba, sub directa lui coordonare PSD-ul a creat monstri de tipul baronilor sau celor mai bogati parlamentari si ministri. Acestia au o singura ideologie banul in contul personal, de social-democratie s-au ocupat altii in ultima perioada.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.