Iliescu: atac in forta la Geoana

Iliescu: atac in forta la Geoana

0 110

Desi la inceput parea o stare de fapt si un lucru „normal” in peisajul politicii romanesti, conflictul dintre Ion Iliescu si Mircea Geoana risca sa fie inceputul sfarsitului pentru Partidul Social Democrat.


??????????? Ultimul atac venit din partea presedintelui de onoare al partidului la adresa reformatorilor „care vor sa lege partidul fedeles” este unul care vizeaza demascarea unei adevarate conspiratii politice: „Ne aflam in fata celui de-al treilea val de reformatori, de inovatori, care vor sa lege fedeles PSD-ul si sa-l dea pe mana lui Basescu, cu aceeasi lozinca a nevoii de modernizare si sa se debaraseze de cei care sunt exponentii vechiului. Ca li s-a si conditionat: „.


??????????? Iliescu a amintit faptul ca soarta celorlalti reformatori ai partidului a fost una deloc norocoasa, ei ajungand sa intre in anonimat cu partidele nou infiintate la aceea vreme: ruperea FSN-ului in PDSR si PD, petrecuta in 1991, si ruperea ApR din PDSR, in 1997. In timpul acestui discurs, Ion Iliescu a fost sprijinit de o parte a baronilor locali, personaje dubioase care au facut avere in timpul presedentiei Iliescu: Marian Oprisan, Liviu Dragnea sau Marian Vanghelie.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.