Ilie Șerbănescu susține că totul este bine pus la cale, de către...

Ilie Șerbănescu susține că totul este bine pus la cale, de către „neomarxiști” / „globaliști”.

0 54

„Este un plan (legat de evoluția omenirii n.r.). În cartea mea, care se numește ‘România, o colonie la marginea Europei’, care are peste 5 ani de la apariție, am spus clar.
Sunt pasaje întregi despre această modalitate de sporire a prețului nejustificat, al utilităților, ca preambul pentru transferul de proprietate.
România e o excepție a concertului european: 90% dintre locatari sunt proprietari, în occident sunt 30-40%. Aceasta e modalitatea de a pune mâna pe proprietățile oamenilor, e foarte simplă. Sunt fonduri de investiții imobiliare care sunt pregătite pentru acest lucru”,
a declarat Ilie Șerbănescu, la România TV.

Ilie Șerbănescu: „Cei care sunt din rasa albă sunt împotriva rasei albe. Ce au cu ea?! Cu religia au sigur”

În plus, Șerbănescu a comentat și pe marginea discriminării pozitive, promovate de la vârful statului american, sub pretextul „politically correct”.

Toată rasa albă are o rată demografică negativă, de sute de ani. Toate țările cu rasă albă sunt în scădere de populație, lucru determinat economic. Când intri în industrializare, rata natalității se prăbușeste.
Cu toate succesele în reducerea ratei mortalității, nu se poate compensa. Toate țările din Europa au rata negativă de populație, indiferent de câte facilități au introdus pentru stimularea nașterilor. SUA trăiește pe imigrație, ca să compenseze factorul demografic deficitar, ca toată Europa.
SUA a inventat ‘loteria vizelor’ – care e o minciună: ‘dacă ești bun, poți să vii la mine’. Uniunea Sovietică s-a desființat ca să scoată centura musulmană sudică, ce depășise rata rușilor – rușii voiau sa conducă un imperiu unde erau minoritari – acest lucru era imposibil. Au desființat Uniunea Sovietică ca să existe ca Rusie. 
Cei care sunt din rasa albă sunt împotriva rasei albe. Ce au cu ea?! Cu religia au sigur (…)”,
a mai transmis fostul ministru.

Sursa: romaniatv.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.