Ilegalitati de mahala in plin Centrul Civic

Ilegalitati de mahala in plin Centrul Civic

0 58

Denumirea de Centru Civic este o expresie extrem de inselatoare, cel putin la Brasov. Rezonanta foarte citadina a numelui te duce cu gandul la o arhitectura pretentioasa, in acord cu importanta de inima a business-ului urban a locatiei. In orasul nostru, insa, este clar pentru toata lumea ca denumirea de centru civic este mult prea mult pentru ce se petrece in zona. De ani de zile, un santier fara ritm ocupa intreaga suprafata care in alte orase ar fi mandria locala.
Si despre concesionarii din zona ai putea crede ca sunt cine stie ce afaceristi priceputi, care au prins lucrari aici gratie meritelor profesionale deosebite. Banuiala ca nu este chiar asa a fost confirmata la intalnirea de ieri de la Primarie, unde concesionarii cu pricina au fost invitati sa explice rezultatele unui control deopotriva estetic, financiar si privind disciplina in constructii.
Discutiile, pe care cu siguranta nu le veti vedea in totalitate la televizor, au decurs ca la gradinita, cand doamna educatoare voia sa stie cine a pus magiun pe clanta usii. Aidoma duduii, edilul orasului a dorit sa afle cine arunca molozul in parc si nu se sinchiseste sa incheie un contract cu o firma de salubritate, cine construieste fara autorizatie si fara planuri, cine a mutat nu stiu ce scara de incendiu. Pe scurt, ilegalitati de mahala in plin centrul civic.
La toate aceste intrebari n-a stiut sa raspunda cel mai bine controversatul om de afaceri Ioan Olaru, care a si incasat amenzi de cateva miliarde de lei vechi pentru actele de indisciplina in constructii pe care le patroneaza in Centrul Civic.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.