Iezuiții lui Rothschild sunt „Gardienii Trezoreriei Vaticanului”

Iezuiții lui Rothschild sunt „Gardienii Trezoreriei Vaticanului”

0 298

Controlul Rothschilds, pe lângă propria lor avere, este imensa resursa lichidă a Bisericii Catolice, care este a doua dupa clanul Rothschild în bogăție și putere.

Dar cei de la Rothschild au fost și gardienii comorii papale.

Dacă nu sunteți american, veți înțelege de ce țara dvs. se află în cursul său actual, deoarece este controlată de Generalul Iezuit prin iezuiții săi selectați, Cavalerii Maltei, Freemasons Shriner, the Knights of Columbus, si the Illuminati’s Masonic, Cabalistic, Labor Zionist, Sabbatian Frankist, Jewish House of Rothschild.

Pentru că Ordinul a controlat infama Casa Rothschild, de la Revoluția Franceză și războaiele napoleoniene, după care familia Rothschild condusă de iezuiți a fost supranumită „Gardienii Trezoreriei Vaticanului”.

Tratatul de la Paris din 1763 l-a desemnat pe regele George al III-lea „Arhiereu și prinț Elector al Sfântului Imperiu Roman”. Și „în conformitate cu Enciclopedia Iudaică (sîc!), Rothschilds poartă titlul „Paznicii Trezoreriei Vaticanului”.

Trezoreria Vaticanului, desigur, deține bogăția imperială a Romei. Bogăția imperiulă crește proporțional cu victoriile sale în război.

Armada Romei Imperiale, soldații Cezarieni se protejează în luptă cu scuturile pictate în roșu. Este ușor de înțeles de ce scutul roșu a fost identificat cu viața Bisericii. Prin urmare, adecvarea numelui Rothschildgermană pentru „scutul roșu”.

Numirea lui Rothschild a dat papalității negre absolută privacitate și secret financiar. Cine ar căuta vreodată cheia bogăției Bisericii Romano-Catolice intr-o familie de evrei ortodocși? Cred că această numire explică de ce Casa Rothschildeste faimoasă pentru a ajuta națiunile să meargă la război.

„Finanțele și banca internațională NU sunt în principal „evreiești”. Multe dintre cele mai puternice interese bancare din lume sunt conduse de „gentili”. Una dintre cele mai puternice forțe din domeniul bancar internațional este Cavalerii Maltei (SMOM), un ordin militar romano-catolic, controlat de Generalul Superior iezuit.

Evreii, ca popor, au fost folosiți timp de secole drept „țap ispășitor” de către acești bancheri internaționali și societățile lor secrete, cum ar fi Cavalerii din Malta controlați de iezuiți.

A eticheta „evreii” ca fiind bancherii care rulează, Hollywood etc., trebuie să aruncați „heringul roșu” proverbial, conceput să ne îndeparteze de mirosul „controlorilor reali”.

Generalul Iezuit a fost cel mai puternic om din lume, de când papa Pius al VII-leaa restabilit Ordinul sau „Compania” în 1814. Din cauza suprimării ordinului de către Papă în 1773, iezuiții au început Iluminati în Bavaria cu unul dintre soldații lor, Adam Weishaupt .

Născut la Ingolstadt, Germania, în inima bavarezilor romano-catolice, din care provine războiul de treizeci de ani al ordinului (1618-1648), Adam Weishaupt, un gentil german alb, a fost educat de iezuiți; în 1775 a devenit un profesor notoriu al legii canonice a Vaticanului, inclusiv Consiliul din Trent, cel rău, al Contra-Reformarei.

Deoarece Bula papala în extincție al papei Clement XIV nu a fost executat în Germania Luterană, Ordinul a înflorit la Universitatea din Ingolstadt, din care Weishaupt a înființat Illuminati în 1776 și s-a alăturat Lojii masonice Grand Orient în 1777.

Iluminații au absorbit mai târziu Casa Evreiască a Rothschild, creând un colos de bogăție în întreaga lume, sub controlul Generalului Iezuit. Cu acest braț financiar în loc, iezuiții au făcut apoi război împotriva Vaticanului, inclusiv Papa, Monarhiiromano-catolici ai Europei și Ordinul dominicanilor.

Această inchiziție și cruciadă a fost numită „Revoluția franceză și războaiele napoleoniene”. Timp de douăzeci și cinci de ani, agenții masoni ai Generalului Iezuiților, în special în persoana lui Napoleon Bonaparte, au făcut război. Bonaparte a pedepsit, de asemenea, Cavalerii din Malta, ducându-i de pe insula sa în Rusia.

Iezuiții, acum suprimați oficial de Papas-au aliat cu Frederick cel Mare al Prusiei și Ecaterina al II-lea din Rusia.

Generalul Iezuit deținea controlul asupra francmasoneriei Ritului Scoțian și căuta acum o alianță cu baronul mason al Casei Rothschild.
Pentru a realiza acest lucru el a ales un iezuit care era un gentil german (nu un evreu) prin rasă și un Freemason prin asociere – Adam Weishaupt.

Casa Rothschild erau iezuiți care își foloseau originea evreiesca ca pe o fașă pentru a-și acoperi activitățile sinistre. Iezuiții, care lucrau prin Rothschild și [finanțatorul Nicholas] Biddle, au căutat să obțină controlul asupra sistemului bancar din SUA.

Cei de la Rothschild, Morgans și Rockefeller fac totul pentru ordinul iezuițilordin cauza infiltrării iezuiților în organizațiile lor. Ei fac tot ce este necesar pentru a distruge libertatea constituțională în America și a-l aduce pe Papa la dominație mondială.

Pe măsură ce privim înapoi peste secolul XX, vedem cât succes au  avut iezuiții. Ei au continuat să risipească bogăția Americii și să atace continuu marea ei constituție și libertăți civile.

Foarte rar se menționeaza că Rothschild, împreună cu alți bancheri și industriali occidentali, au finanțat ridicarea lui Hitler ca un bastion împotriva sovieticilor(Rusia).

Aripa ultra-dreapta îi descrie în mod fals pe Rothschild ca „bancheri evrei” atunci când, de fapt, Rothschild’s sunt interconectați cu Biserica Catolică și, împreună cu mafia tradițională și CIA americană, se interconectează cu Banca Vaticanului, care a fost pro – Nazist.”

Evreii au fost cumpărați în poziții de putere în domeniul bancar în 1066 de către monarhii anglo-saxoni normanzi. Pentru aceasta au acceptat să fie controlați. Amintiți-vă că Legea Băncilor este cunoscută sub numele de International Maritime Admiralty Law.

Această lege Maritimă s-a bazat pe Legea Canonică din VATICAN. Toate „băncile de război”, cunoscute sub denumirea de bănci centrale, sunt controlate de Elvețiacontrolată de SMOM. Rezervele Federale plătesc Bancii Angliei, care în cele din urmă termină în Banca Elvețiană de Reglementări Internaționale.

Rothschilds sunt pur și simplu evrei de Curte pentru Papalitate și vor fi mereu doar dacă nu se joacă, atunci papalitatea îi va anihila pur și simplu prin toate mijloacele necesare.

Rothschild’s au fost sub degetul marelui Papă Negru încă din secolul al XVIII-lea. Fiți atenți la diverșii diversionișiti care se joacă cu mintea voastră. Iezuitul ÎNTOTDEAUNA controlează ambele părți.

Amintiți-vă că întregul sistem bancar este controlat în totalitate de SOVEREIGN MILITARY ORDER OF MALTA (SMOM) și a fost pentru veacuri. Elveția este sediul lor bancar urmat îndeaproape de New York și Dubai. Rothschild este subordonată comandanților JESUITS și SMOM.

Australia, Noua Zeelandă și Canada nu sunt proprietate și nici gestionate de Regatul Unit; acestea sunt proprietate și administrate de Sindicatul House of Windsor Crown Temple din cadrul City of London Corporation. Principalul semnatar al sindicatului Templului Coroanei este Elizabeth Windsor (Regina Elisabeta a II-a din Anglia).

Sindicatul Templei Crown Temple din Londra are controlul executiv al Vaticanului și al Mafiei, prin P2 Masonic Lodge din Italia.

Queen Elizabeth II se înfrunta cu Rothschilds. Ea este cel mai mare proprietar pe Terra. Ea este șeful statului britanic și a altor treizeci și unu de alte state și teritorii și este proprietarul legal al 6.600 de milioane de hectare de teren, o sasea parte din suprafața terestră a planetei.

O estimare conservatoare a valorii deținerii de terenuri a sindicatului Crown Temple, sub semnătura Reginei, este de 17,6 miliarde de lire sterline.

Geopolitics / ABC Flash Point Power News 2018. SURSA

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.