Ies la iveala smenuri basesciene

Ies la iveala smenuri basesciene

0 51

Fruntasa penelista Norica Nicolai afirma ca Basescu l-ar fi santajat pe Stolojan sa se retraga din cursa prezidentiala in 2004, iar acuma este curioasa sa vada ce-I mai trece prin cap barcagiului cu sapca slinoasa.
Norica Nicolai a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, ca inca actualul presedinte Traian Basescu ar trebui sa dea niste explicatii legate de retragerea lui Theodor Stolojan din cursa prezidentiala din 2004, cand, pe atunci seful liberalilor, acesta a devenit bolnavior si, udat de lacrimi basesciene, s-a dus sa se trateze in strainatate, de unde s-a intors grasut si numai bun sa faca bai marine in budigai antici.
„Noi l-am adus la putere pe Traian Basescu. Prin santaj. Daca nu ne spune domnul Basescu cine l-a santajat pe Stolojan, acum, eu pot sa inteleg ca l-a santajat pe Theodor Stolojan, presedintele partidului meu la momentul acela, sa se retraga din cursa si sa ii lase locul. Astept un raspuns”, a spus Norica Nicolai.
Jurista fiind, ma mir ca Norica Nicolai asteapta un raspuns de la Traian Basescu, ea parca nestiind cum merg treburile in tara asta.
Nicolai a mai precizat ca insusi Traian Basescu a spus, intr-o declaratie publica, ca Stolojan a fost santajat, dar nu a spus si de catre cine, de parca nu s-ar banui.
„Domnul Stolojan a refuzat sa confirme sau sa infirme lucrul acesta. Este o chestiune de onestitate aceasta explicatie pe care presedintele trebuie sa ne-o dea. Sunt intrebari care nu au primit raspuns niciodata”, a mai spus Norica Nicolai.
Si nici nu o sa primeasca raspuns, cum de nu s-a prins Nicolai pana acuma. Ii sugerez doamnei sa-l atraga pe Basescu pe o insula pustie de prin Pacific si sa-l lege acolo de un palmier, la indemana unui crocodil sau deasupra unui cuib de cobre, si abia atunci poate va afla adevarul.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.