Ieri noapte a nins peste Coliban în timp ce posta frenetic pe...

Ieri noapte a nins peste Coliban în timp ce posta frenetic pe Facebook

0 70

Obișnuit cu postările nocturne pe Facebook, singura rațiune de a fi a Reziștilor, primarul Coliban s-a trezit dimineață târziu îngropat în troienele de zăpadă ce s-au depus ieri noapte. Înmărmurit s-a scuturat de zăpadă, și el și viceprimărița sa rozalie, și s-a întrebat ce-o mai fi și asta, zăpada adică, dacă nu cumva a nins plătită de PSD-ul conspirațional.
Tot orașul era troienit iar circulația pe mai multe bulevarde principale era practic impracticabilă.
Valul de reclamații a venit ca un tsunami peste Primăria abia dezmeticită din somnul întârziat pricinuit de postările frenetice pe Facebook din cursul nopții precedente și ce să vezi neobrăzare pe Poliția Brașov, s-a aplicat și o amendă de 14 mii și ceva de lei Primăriei pentru nedeszăpezire.

Ciuma roșie a prescris în trecut amenzi neprogresiste pentru edilii leneși
S-a invocat în acest sens o ordonanță de urgență nr.195 emisă de Adrian Năstase prin 2002, deci ciumată roșu, prin urmare nevalabilă pentru reziști, dar valabilă legal.
Allen Coliban a amenințat că îi va sancționa pe prestatori și s-a dus să mai posteze o tură pe rețele și să mai tragă o consultare publică despre poliția brașoveană neprogresistă ancorată în legislația trecutului pesedist.
…Și a sperat să nu mai ningă și noaptea următoare că-și va irosi banii pentru dumbravele sale verzi pe amenzi ale Poliției.

Libiu Mateescu       

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.