Ieri, controale la sânge ale Poliției Brașov cu obiectivul- Respectarea măsurilor anti-Covid-19

Ieri, controale la sânge ale Poliției Brașov cu obiectivul- Respectarea măsurilor anti-Covid-19

0 51

Poițiștii brașoveni de la toate secțiile de poliție au efectuat ieri controale la societățile comerciale de pe raza municipiului, în magazine și piețe, dar au legitimat și 67 de persoane în vederea respectării legislației măsurilor anticovidiene.
Au aplicat 35 de amenzi unor persoane și societăți comerciale unde au identificat nereguli în respectarea măsurilor amintite. Menționăm că Poliția Locală nu a desfășurat asemenea activități și datorită animozității existente între primarul Allen Coliban și guvernul Cîțu, care nu a alocat sume de bani Brașovului la rectificarea de buget.

Polițiștii brașoveni, spune comunicatul Poliției, s-au conformat Legii 55/2020 la aplicarea sancțiunilor contravenționale, în special în centrele aglomerate ale Brașovului, în piețe, în supermarket-uri, dar și în stațiile de autobuz și în mijloacele de transport în comun.
Adică acolo unde RATBv nu mai respectă nicio legislație anticovidiană, cum ar fi dezinfecția autobuzelor după fiecare cursă completă, sau atenționarea călătorilor fără mască sau pentru purtarea acesteia necorespunzător, sarcină care ar fi revenit și polițiștilor locali.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.