Idei inovatoare pentru decoruri interioare si exterioare la TIM Brasov

Idei inovatoare pentru decoruri interioare si exterioare la TIM Brasov

0 99

Prima editie a Tim Brasov – Targul de Ambient Interior si Exterior are loc la Sala Sporturilor, 11-14 decembrie, cu o suprafata de expunere de 1080 mp, un flux estimat de 7500 de vizitatori si un numar estimat de 50 de expozanti.
Zona de acoperire regionala este formata din judetele Brasov, Covasna si Prahova.
Datorita ponderii mari a populatiei consumeriste in aceasta zona si influentelor occidentale privind importanta acordata designului interior si exterior, targul TIM reprezinta oportunitatea mult asteptata de public pentru aflarea noutatilor in domeniu si achizitia de produse si servicii de profil.
Timp de 4 zile, expozanti din toate zonele tarii vor avea sansa sa prezinte publicului interesat o gama variata de produse si servicii destinate amenajarii spatiilor rezidentiale si pentru birouri.
Organizator este Abplus ca si in cazul Camex.
Vezi www.timexpo.ro pentru mai multe informatii.
Creat in 2002, Targul Interioarelor Moderne (TIM) a fost gandit ca un concept modern si in acelasi timp practic, care isi propune sa ofere solutii complete pentru confortul casei si al biroului.
In 2007, Targul Interioarelor Moderne, asa cum este recunoscut pe piata locala si nationala, prinde culoare, transformandu-se in Targul de Ambient Interior si Exterior. Noua perspectiva a brandului contureaza si dezvolta in amanunt conceptele de ambient si de mobilier.
Evenimentul s-a impus ca un targ cu vanzare, fiind adresat familiilor si persoanelor cu venituri medii si mari, care doresc sa ofere spatiilor eleganta si confortul ambiental.
TIM propune un cadru elegant si amplu de prezentare a solutiilor privind designul ambiental, mobilierul potrivit pentru casa si birou, decoratiunile si finisajele interioare necesare pentru a oferi confort spatiilor de locuit sau de lucru.
Noul concept de brand TIM aduce solutii inovatoare, in trend cu ultimele noutati din domeniul ambientului interior si exterior si prezinta un portofoliu de produse imbogatit: mobilier pentru casa si birou, mobilier de gradina si accesorii, finisaje interioare, corpuri de iluminat, design si decoratiuni interioare, obiecte sanitare si accesorii, usi, ferestre, pardoseli, plante si aranjamente din plante.
Din 2008, TIM reinventeaza eleganta la Constanta, Timisoara, Brasov si Iasi.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.