„Ich Putin!” Doar cate ceva despre viata privata a presedintelui Rusiei....

„Ich Putin!” Doar cate ceva despre viata privata a presedintelui Rusiei. Restul, in numarul urmator…

0 290

Mai in gluma, mai in serios, jurnalistii rusi au afirmat chiar ca este mai usor sa efectuezi o investigatie referitoare la serviciile de securitate nationale decat sa afli ceva despre familia prezidentiala.In 2012, cineastul german Huber Seipel a realizat un film decumentar, „Ich, Putin”: multe lucruri interesante, dar absolut nimic despre familie.
Asaltat de intrebarile jurnalistilor, la conferinta traditionala de presa din 17 decembrie, Putin a evitat din nou sa raspunda. „Nu am spus niciodata unde lucreaza fiicele mele, nici cu ce se ocupa si nu intentionez sa ofer detalii in acest sens nici acum din multe motive, in special din ratiuni de securitate”, a spus liderul de la Kremlin. „Cred ca fiecare are dreptul la propriul destin. Ele nu au fost niciodata fiicele unei celebritati, nu s-au gandit niciodata la asta. Pur si simplu, isi traiesc viata”, a adaugat Putin.

Potrivit unei anchete a agentiei Reuters, Katerina, fiica mai mica, este un foarte bun profesor. Lucreaza la Unviersitatea Lomonosov din Moscova, unde face parte din consiliul stiintific. Katerina participa, de asemenea, la concursuri de rock acrobatic. Potrivit Reuters, in viata de zi cu zi, Katerina foloseste numele de Tuhonova.Sora ei mai mare, Maria, a urmat aceeasi cale universitara, fiind specialista in endocrinologie.
La mai putin de 24 de ore de la publicarea articolului, purtatorul de cuvant al presedintelui Putin a reactionat, refuzand, totusi, sa confirme sau sa dezminta informatiile. Harta-europei & PUTIN
„In ceea ce priveste identitatea Katerinei, nu dispun de astfel de date si nici nu intra in atributiile mele sa cunosc asemenea detalii”, a spus oficialul de la Kremlin. „Presedintele Putin este un om sever. A fost agent KGB, iar experienta l-a invatat sa pastreze tacerea despre viata lui privata”. Simtindu-se, parca, obligat sa completeze, Putin a precizat, la prima conferinta de presa : „Am citit tot felul de chestii prin presa. La un moment dat s-a spus ca fiicele mele ar studia in strainatate si ca ar fi trait in permanenta in afara tarii. Slava Domnului ca acum nimeni nu mai scrie asta. Acum se afirma, si este adevarat, ca ele locuiesc in Rusia si ca nu au parasit vreodata tara”.

Dupa 30 de ani de casnicie, Putin si sotia lui, Liudmila, au anuntat, in iunie 2013, ca divorteaza. In fata camerelor de luat vederi, Putin a comentat: „Este o decizie luata impreuna: ne vedem putin, fiecare are viata lui”. La randul ei, Liudmila a recunoscut ca nu-i place sa fie in centrul atentiei. Ea a adaugat ca detesta avionul si ca Putin este total acaparat de munca.Totusi, divortul a intervenit pe fondul zvonurilor legate de o presupusa relatie de dragoste a presedintelui Putin cu frumoasa Alina Kabaeva, o renumita gimnasta, campioana olimpica si ca fericitul cuplu au si un copil. O poveste construita exclusiv pe supozitii si speculatii. Nu exista insa nici o dovada concreta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.