ICCO face credit de 23 de milioane de euro pentru Parcul Industrial...

ICCO face credit de 23 de milioane de euro pentru Parcul Industrial Brasov

0 174

Parcul Industrial Brasov este mai costisitor decat parea la inceput. Grupul de firme brasovene ICCO ce s-au incumetat sa ia in maini proprii proiectul de construire a acestuia au contractat un imprumut consistent pentru a putea duce lucrarile mai departe.
Firma brasoveana a obtinut o finantare de la UniCredit Tiriac Bank, in valoare de 23 milioane de euro, pentru continuarea investitiei, potrivit Mediafax.
Lucrarile incepusera din 2008, dar au fost sistate temporar pentru obtinerea acestui credit. Constructia parcului este finalizata in proportie de 40%, iar intregul proiect se ridica la suma de 32 milioane de euro, potrivit Mirelei Radulescu, directorul de vanzari si marketing al ICCO, suma cu 30% mai mica decat cea anuntata in urma cu un an.
Parcul presupune construirea de 5 hale, o cladire de birouri, precum si lucrari de infrastructura si de conectare a utilitatilor aferente. Constructia este prevazuta a fi terminata in anul 2012.
“Valoarea creditului acordat in luna iunie a fost de 23 milioane de euro, iar destinatia prioritara a creditului obtinut o constituie atat continuarea investitiei in Parcul Industrial Brasov, cat si platile catre furnizori, precum si plata diverselor taxe”, a declarat Radulescu.
Exista cateva firme care au ocupat deja spatiile gata finalizate, acestea fiind: Preh, TCE Curiero, Becotek din Norvegia, Benchmark, EuroDruck Services Germania, Vestas AirCoil S/A.
Grupul ICCO este format din noua firme, cu sediul in Brasov, structurate in doua divizii, de constructii si servicii in industria electronica, precum si cu activitati in domeniul medical.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.