ICCO Brasov face angajari

ICCO Brasov face angajari

1 350

Grupul de firme Icco si-a propus sa angajeze in acest an 200 de oameni, in conditiile in care compania a renuntat la 600 de angajati de la sfarsitul lui 2008.
„In general cresterile de personal se refera la divizia de energie si la cea medicala, insa chiar si in piata proiectelor de constructii private in ultimele luni au reinceput sa se anunte proiecte noi, cu finantare certa, ceea ce ne da sperante in revenirea treptata a activitatii si in domeniul constructiilor si instalatiilor pentru proiecte industriale si civile”, a spus Mirela Radulescu, sales & marketing director al Icco, citata de Ziarul Financiar.
Reducerile de personal din anii trecuti au avut loc pe fondul crizei si au vizat in special divizia de constructii.
Compania are in derulare investitii intr-un parc industrial de circa 45 mil. euro la Brasov pe o suprafata care se intinde pe 34 de hectare.
Pe termen scurt investitiile in acest proiect au in vedere realizarea unui heliport si a unei baze sportive.
In prezent Icco a inchiriat spatii catre firme precum Preh (producator german de produse electronice), Becotek (turnatorie), Benchmark (producator american de produse electronice), EuroDruck Services (tipografie germana), GIP (producator danez de echipamente de aer conditionat).

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.