Ibericii au in continuare nevoie de „capsunari” romani!

Ibericii au in continuare nevoie de „capsunari” romani!

0 468

800 de locuri de munca la cules de capsuni in Spania sunt disponibile la agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca din intreaga tara. Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, iar angajarea se va face din luna februarie anul viitor

800 de locuri de munca la cules de capsuni in Spania sunt disponibile la agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca din intreaga tara. Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, iar angajarea se va face din luna februarie anul viitor. Brasovenii interesati sa lucreze in strainatate trebuie mai intai sa se inregistreze in baza de date a AJOFM Brasov.

Din cei aproape 1000 de euro pe care ii pot castiga intr-o luna, angajatii vor trebui sa vireze 2% impozit pe venit si inca 113 euro asigurare sociale. Pentru acesti bani capsunarii vor lucra 6 ore si jumatate pe zi cu o capsunar1jumatate de ora pauza 6 zile pe saptamana.
Somerii brasoveni nu par insa prea interesati de astfel de locuri de munca in stranatate. Satuti sa stea printre straini sau cu copii mici pe care nu vor sa-i lase in grija altora multi prefera sa ramana in tara si sa incaseze cateva sute de lei lunar din indemnizatia de somer.

Pentru a se inscrie in baza de date a agentiei judetene pentru ocuoparea fortei de munca Brasov, persoanele interesate de un loc de munca in strainatate trebuie sa prezinte o cerere tip care se completeaza la sediul AJOFM Brasov, copie dupa actul de identitate sau pasaport, un CV in model Europass in limba romana si cazier judiciar din care sa reiasa ca nu au antecedente penale si o adeverinta de la medicul d efamilie cu mentiunea ca este apt de munca.
Mai multe informatii se pot optine la sediul AJOFM Brasov pe strada Lunga nr. 1A.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.