Iaurt interzis diabeticilor

Iaurt interzis diabeticilor

0 124

De obicei, iaurtul este un produs natural indicat in toate dietele alimentare, fiind indicat in multe dintre cazurile de boli cronice de care sufera consumatorul.
Iaurtul Yoganic light este un produs care incearca sa induca in eroare consumatorul prin denumirea pe care o are.
Cuvantul “yoganic” seamana foarte bine cu “organic” astfel incat un client grabit ar putea crede ca a facut o afacere buna.
“Adevarul este cu totul altul. Iaurtul contine aditivi alimentari periculosi si foarte mult zahar, fiind un produs dezechilibrat din punct de vedere nutritional”, ne spune profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Desi valoarea energetica a iaurtului nu este foarte mare, cantitatea de zahar este stresanta pentru pancreasul endocrin. Acesta va fi fortat sa produca o cantitate mai mare de insulina intr-o perioada mai scurta de timp.
Aspartamul si acesulfamul K sunt considerati periculosi pentru sanatate de majoritatea specialistilor, insa au si multi aparatori. Despre E950, oponentii utilizarii lui spun ca, poate induce stres metabolic si are potential cancerigen. Aspartamul poate produce ameteala, stari de oboseala, iritabilitate, halucinatii, palpitatii, anxietate, spasme musculare, pierdea memoriei si cancer de creier. Simptomele se manifesta mai ales in cazul persoanelor sensibile.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.