Iată dovada implicării 5G – legătura dintre nanotehnologie și serul Pfizer –...

Iată dovada implicării 5G – legătura dintre nanotehnologie și serul Pfizer – Oxidul de grafen

0 98

Sigur pentru a masca adevărul, „specialiștii” pe domenii, inclusiv in domeniul manipulării publice au tot invocat tendințe conspiraționiste ale unor autori care (cu adevărat specialișiti in domeniul lor, inclusiv cu premii Nobel) au spus adevarul, și au devoalat intențiile celor care sunt în spatele celor de la Big Pharma. Au bagat în față autoritatea unor instituții (vezi OMS, de altfel o institușie controlată integral de super bogații planetei) cu evaluări, recomandări, comunicate. etc. care aveau doar rolul de a susține strategia lor globalistă.
Mai țineți minte când ziceau unii că vaccinul conține nanotehnologie activabilă prin 5G și alții le-au spus că sunt nebuni, țicniți sau teoreticieni ai conspirației?
Avem aici un patent cu numărul CN112220919A, completat de Shanghai National Engineering Research Center for Nanotechnology Co Ltd, în care se vorbește despre un vaccin care conține oxid de grafen.

Așa cum au arătat cercetătorii spanioli care au examinat conținutul flacoanelor de așa-zis vaccin împotriva covid de la Pfizer, acesta conține 99% oxid de grafen.
Acești diavoli se joacă de-a Dumnezeu, iar cei păcăliți să-și injecteze serul experimental vor avea surprize.

yogaesoteric
2 decembrie 2021

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.