Iata cu ce se ocupa oamenii apropiati ai fostului presedinte-securist dovedit, omul...

Iata cu ce se ocupa oamenii apropiati ai fostului presedinte-securist dovedit, omul de care radea la Bruxelles toata Europa!

1 145

Fostul consilier prezidential si ministu basist, Sebastian Lazaroiu confirmă, vezi Doamne, informatiile „sale”, potrivit carora Liviu Dragnea a consumat alcool inainte de a urca pe scena mitingului PSD.
Iata postarea aberanta de pe Facebook :
Lui Dragnea ii e foarte frica de oameni, e terifiat de ei. Daca il pui sa faca ce-a facut ieri in fiecare zi, ajunge un alcoolic”, a scris Lazaroiu.
 „Da, Dragnea a baut inainte de miting. A baut sa capete curaj si dezinvoltura pe scena. El nu e nici pe departe din seria Iliescu, Basescu, (chiar si) Ponta, polticieni charismatici, cu talent in electrizarea maselor. Dragnea e contabil viclean, stie sa ordoneze multimea pe caprarii, dar cand urca pe scena, il lasa vocea, e rigid, se simte pierdut, e fata-n fata cu toti aia pe care-i fura, pusi laolalta…”

„Are frica asta ca-l vor mirosi si-au sa-l sfasie, au sa-i ceara banii inapoi. De aia nici nu-i iese spiciul. Poate poliloghia aia de ieri, zisa de unul mai inzestrat, ar fi starnit ceva emotie, dar contabilul Dragnea a interpretat-o cu timiditate si naduseli, chit c-a bagat jumate de sticla de Walker, in culise, ca Axl Roses. Nici macar bautura nu-l relaxeaza, nu-i scoate fricile si nu, nu de inchisoare ii e frica.Stie ca se joaca cu energii pe care nu le poate stapani, se harjoneste cu leii aparent adormiti chiar in cusca lor. Chiar, decat inchisoare, mai bine sa-i dea canon judecatorii: sa vorbeasca de zece ori, pe scena, milioanelor de victime ale jafului patronat de el”, a scris Sebastian Lazaroiu.

Acest Lazaroiu, azi „activist #REZIST” a fost consilierul prezidential preferat in mandatul lui Traian Basescu si apoi ministru al Muncii…

COMENTARII

  1. Toti din #REZIST au sperma lui soros in creier si in gura dar bosorugul ii plateste ca sa-i suga mititelul. Tovarasul lazaroiu ca toti sobolanii de la
    #REZIST trebuie judecati si executati ca tradatori fiindca sant platiti de soros si executa ordinele bosorogului de distrgere a Romaniei

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.