Iată că se confirmă: Dl Veștea pentru noi / Este chiar Cancescu...

Iată că se confirmă: Dl Veștea pentru noi / Este chiar Cancescu doi !!

Ca sa-i faca in ciuda fostului presedinte al CJ Brasovnoul ales (înlocuitorul), dl. Vesteadupa ce i-a preluat fotoliu lui Cancescu, vedem ca i-a imprumutat si obiceiurile politice de  promite…  Care, nu-i asa, nu-l costă bani!!! Asa ca azi-maine face 2 ani de cand promitedar lucrurile si vechile minciuni CANCISTE raman de neclintitCu Aeroportul, mai intai stati sa ne facem si noi plinul! ” Daca gresim, inseamna ca la mijloc nu poate fi decat NEGLIJENTA CRASA!! Care este la fel de grava!!! Draga doamna DNA: uite ce „dosar” aveti la indemana, fara marturii contrafacute, ca la …Ploiesti!!!

In aceasta perioada Compania aeriană r, care se oferise sa faca din Brasov un punct central (încă din anul 2008) pentru turism si afaceri in cea mai propice zona, continuă să ofere și pe programul de vară zboruri directe, dar de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu – Cluj-Napoca.
De exemplu, ultima strigare, din primavara chiar spre Aeroportul Coasta de Azur – Nisa, al treilea cel mai important aeroport din Franţa. Si pentru ca, am auzit, dl. presedinte Vestea este un om umblat (a fost în vizită oficială chiar și în China) cu largi orizonturi, il informam asupra noilor curse aeriene BlueAir ce puteau pleca din Brasov:

Perioada de operare: 06 Jun 2018 – 19 Sep 2018
Cluj – Nisa – în fiecare zi de miercuri – 15:15 (decolare) – 17:05 (sosire)
Nisa – Cluj – în fiecare zi de miercuri – 17:50 (decolare) – 21:05 (sosire)

Special pentru dl.Presedinte al C.J. ii transmitem ofertele BlueAir …de pe Aeroportului Cluj-Napoca, in care a fost inclus si Domnia Sa:
Ne bucurăm să putem oferi și pe noul program de vară conexiuni directe între Cluj-Napoca și Nisa. Vom continua să adaptăm continuu grila de rute, dar și programul de operare, în funcție de cerințele pasagerilor noștri și ne menținem angajamentul de a oferi oportunități de călătorie variate, la prețuri convenabile. Blue Air este o companie mereu atentă la vocea pasagerilor, astfel că întreaga noastră dezvoltare, procesul continuu de îmbunătățire a serviciilor, menținerea standardele ridicate de confort și siguranța zborului sunt realizate tocmai pentru a valida așteptările pasagerilor noștri”, ne-a declarat, si pentru dl. Adrian Vestea,  dl.Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

 

COMENTARII

 1. Iata si primul „Raport” care confirma ca si noua echipa de la C.J. e pusa pe japca ,altfel nu se explica de ce au luat-o de la capat:

  • Restul de 155 de milioane de lei vor fi alocaţi pentru finalizarea obiectivului de investiţii „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”
   În şedinţa extraordinară de ieri s-a luat şi decizia de înfiinţare a unui compartiment special ai cărui angajaţi se vor ocupa de proiectul aeroportului. Necesitatea noului departament specializat cu patru posturi este motivată de conducerea judeţului prin amploarea proiectului şi documentaţia stufoasă care trebuie întocmită.
   Creditul va fi garantat din bugetul judeţului Braşov iar costul pentru împrumut va fi de 53 de milioane de lei

 2. Eu propun ca Dl.Vstea ca „raporteze”saptamanal,ziaristilor
  si implicit opniei publice… ce a facut ,sau ce n-a facut!
  De ce nu are „comunicari oficiale saptamanale” catre cetateni?
  Ca la Cluj,de ex.!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.