„Iarna la Magura” cu Mihai Moiceanu

„Iarna la Magura” cu Mihai Moiceanu

0 70

Fotograful brasovean Mihai Moiceanu va invita la un nou workshop de fotografie care va fi organizat in perioada 29 februarie – 2 martie 2008. Este vorba despre workshop-ul „Iarna la Magura”, care se adreseaza persoanelor ce au ca pasiune fotografia, indiferent daca cunostintele in domeniu sunt minime sau aprofundate.


Workshop-ul este structurat atat pe o dimensiune teoretica, sustinuta de un suport de curs, cat si pe o dimensiune practica (sesiuni foto in natura si prelucrarea fotografiilor obtinute in aceste ture foto).


Prin intermediul acestui workshop veti avea ocazia, pe parcursul a 3-4 zile, sa acumulati informatii utile atat despre fotocompozitie cat si despre prelucrarea si analiza fotografiilor pe calculator. Veti invata cum sa optimizati imaginea sau cum sa realizati o panorama. Daca nu va cunoasteti suficient de bine camera foto, veti resi sa descoperiti secretele ei. De asemenea in cadrul workshop-ului veti putea urmari o proiectie de fotografie prezentata de Mihai Moiceanu care va impartasi din secretele realizarii unei fotografii bune.


Numarul de participanti este de 15 in fiecare serie. Pentru inscriere, cei interesati pot aplica on line pe site-ul http://www.phototour.ro, unde veti gasi actualizat zilnic numarul de locuri disponibile.


 


Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.