Iarna car si vara soba

Iarna car si vara soba

0 100

Celebrul proverb romanesc isi gaseste tot mai des adepti in urbea noastra. Asta deoarece zilele acestea, in plina iarna, trei cartiere brasovene au avut de indurat o zi intreaga lipsa apei reci, a apei calde si, bonus, au ramas si fara caldura. Motivul? S-au finalizat lucrarile de inlocuire a unor conducte. Cei mai afectati au fost locuitorii din cartierul Noua, care au avut de patimit intre orele 7.00 – 22.00. Responsabilii de la CET, cei care au efectuat lucrarile, s-au declarat multumiti de faptul ca s-a facut trecerea de la sistemul vechi la cel nou, de conducta preizolata. Totusi, era mai bine bine daca aceste lucrari s-ar fi efectuat pe timp de vara.


Si Locuitorii din Bartolomeu si Tractorul au avut si ei de suferit. De data aceasta cei care „au intervenit in forta” au fost lucratorii de la Compania Apa. Pentru efectuarea unor lucrari, in cartierele sus-mentionate s-a oprit furnizarea apei calde si a apei reci pe parcursul mai multor ore.


Persoanele responsabile de aceste lucrari au aruncat vina pe cei care au furnizat fondurile necesare modernizarilor, sustinand ca ei au lucrat doar cand au avut bani. Probabil ca, in cazul in care se vor aparea intrebari de la superiori, vina va fi „pasata” din ce in ce „mai sus”, catre o functie cat mai importanta, ajungandu-se intr-un final la Dumnezeu, care „este de vina” ca ne-am nascut in Romania.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.