Iarasi Elodia

Iarasi Elodia

0 76

O femeie, pe numele ei Magda Ciumac, s-a prezentat la Parchetul General, la procurorul care se ocupa de cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu, in augustul anului trecut, afirmand ca are de comunicat date asupra prezumtivei crime.
Femeia afirma ca are cunostinte precum ca fostul ei sot – ei se afla acuma in faza de divort, fiind insa despartiti in fapt – ar fi complice la uciderea Elodiei Ghinescu, ajutandu-l pe politistul Cioaca sa-si omoare sotia.
Magda Ciumac pretinde ca si-ar fi vazut sotul carand o valiza voluminoasa, in care banuieste ca s-ar fi aflat ori parti din victima, ori lucruri compromitatoare ale acesteia.
In contextul in care s-a ajuns la scormonirea mormintelor – vezi interogarea celor cu decedati si inmormantati in perioada disparitiei Elodiei – la Brasov, ca si la Codlea si Rasnov, se pare ca asemenea persoane vor vizita in mari cantitati Parchetul.
Nu este exclus ca aceasta doamna Ciumac sa incerce o razbunare prin invinovatirea sotului, cu care este in divort, de complicitate, pentru a-i murdari imaginea in fata instantei la infatisarile cauzate de divort.
Pe deasupra se baga si schema cu o legatura – cel putin aparent profesionala – intre Elodia si Tolea Ciumac, cel cu impuscaturi in strada etc.
Eu insa sunt sigur ca ultramediatizarea acestui caz este provocata pentru a ascunde alte scheme si pentru a imprastia ceata asupra altor probleme. Doar nu este primul si singurul asemenea caz, asa ca treaba pute rau.
Ce ziceti de Magda Ciumac si de Tolea (Anatoli) Ciumac?
Ce intereseaza insa este rezolvarea cat mai rapida si corecta si cu mai multa discretie a acestui mult mediatizat caz Elodia Ghinescu.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.