Iarasi belele in Italia

Iarasi belele in Italia

0 73

Romanasii si-au dat din nou in petec in Italia, mai ales ce ai caror mame au tanjit si mancat taciuni in timpul sarcinii.


Politia italiana au retinut membrii unei retele de traficanti de copii nou-nascuti, pe care ii cumparau sau, pur si simplu, ii furau.


Reteaua era compusa din cetateni romani, italieni si slavi, la acestia din urma politia italiana neprecizand tara de origine.


Cercetarile continua, deoarece politia si autoritatile banuiesc ca, inafara celor 10 cazuri descoperite pana acuma, numarul copiilor traficati – din cumparari sau furturi – ar fi cu mult mai mare.


Iata o noua pata pe obrazul Romaniei si o noua ocazie ca Occidentul sa ne arate si sa ne socoteasca neaveniti in Uniunea Europeana.


Este drept ca acest Occident nu cunoaste – sau nu vrea sa cunoasca? – poporul roman in ce are bun sau sa recunoasca harnicia majoritatii conationalilor nostri care lucreaza prin tari apusene si intotdeauna este mult mai usor sa vezi raul decat binele. In plus putini cunosc cata scursoare a lumii interlope din Romania s-a indreptat – schimb de experienta? – spre tarile bogate.


Dar sa nu uite, in primul rand Italia, ce “ladroni” au in propriile ograzi.


Pacat insa ca au din nou ocazia sa ne blameze !


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.