Iar o cauta astia pe Elodia

Iar o cauta astia pe Elodia

0 99

Sau ce cred ei ca mai poate fi gasit din ea, fara sa tina cont ca tipa se poate sa fi facut intre timp bai prin statiuni celebre ale tuturor continentelor si sa fi plecat spre alte disparitii. Si tocmai de aceea este ciudata insistenta cu care i se cauta niste ramasite inexistente.
Cine a cunoscut-o si a simtit-o mai bine pe Elodia Ghinescu stie ce vreau sa spun Dar uite ca unii se mai preteaza la aruncat de prafuri, acoperind, pentru „prostime”, vederea.
Astfel s-a dispus reinceperea cautarilor trupului avocatei, in zonele impadurite si in lacurile din judetul Brasov. Dupa mai bine de un an si jumatate de cautari, trupul avocatei Ghinescu nu a fost gasit pana acuma, iar fostul sot al acesteia, politistul Cristian Cioaca, ramane in continuare fraierul, adica principalul suspect in acest caz.
Reamintim ca Elodia Ghinescu a disparut de la domiciliul comun al celor doi soti in noaptea de 29 spre 30 august 2007. De aproape doi ani se cauta de catre Parchet, respectiv procurorul care instrumenteaza cazul, cai verzi pe pereti. pentru ca, daca presupunem ca Elodia a fost ucisa de sot, acesta este prea versat, in calitatea si la constructia spirituala oferita de profesie, ca sa ofere posibilitati de a se descoperi resturi. Iar varianta Elodiei in viata este si ramane, pentru cei care au cunoscut-o in spirit, cea mai viabila
Altfel,p rocesul politistului Cristian Cioacã, judecat in prezent pentru violarea corespondentei sotiei sale, se va judeca in continuare la Curtea de Apel Brasov, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins cererea de mutare a dosarului la alta instanta. Dosarul a ramas la Curtea de Apel Brasov, urmatorul termen in cauza fiind stabilit la aceasta instanta in 25 mai a.c.
Mie procurorul care mi-a instrumentat o plangere absolut clara in favoarea mea – voi scrie despre caz la timpul potrivit – mi-a bagat NUP-ul peste bot. Ca si multor altor cetateni care nu prezinta interea in amalgamul luptelor politice.
Traiasca Baba Oarba!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.