Ialomițeanu și-a dat demisia în urma conflictului cu Scripcaru!

Ialomițeanu și-a dat demisia în urma conflictului cu Scripcaru!

1 138

Amintim că ieri (luni 24 iunie a.c.) fostul ministru al Finanțelor și fost deputat, profesorul universitar Gheroghe Ialomițeanu și-a prezentat foarte succint – la prima oră a dimineții – demisia din PNL.

Anunțul făcut de acesta pe pagina sa de faceboock era următorul ,,Astazi am decis sâ îmi dau demisia din PNL Brasov. Mulțumesc fostilor colegi din acest partid pentru buna colaborare”.

Cotactat telefonic de noi ieri la amiază fostul ministru a reluat declarația pe care  o dăduse mai devreme și la ,,Știripesurse.ro . Ialomițeanu confirmă ceea ce am speculat și noi în articolul de ieri: conflictul dintre acesta și adevăratul lider PNL Brașov, George Scripcaru.

Ialomițeanu că ,,Nu am ce să reproșez. Am mulțumit colegilor pentru activitate, pentru modul în care am colaborat, dar am văzut că partidul nu are nevoie de mine. Colegii din PNL Brașov au întrebat de ce nu sunt chemat la acțiuni, de ce nu sunt implicat în viața partidului și oamenii din partid mi-au spus că mi se reproșează că am o relație bună cu cei din conducere. De fapt, am realizat că PNL Brașov este condus în continuare de George Scripcaru, deși acesta nu mai este membru de partid.
În 2016, tot domnul Scripcaru m-a tăiat de pe listele de la parlamentare, asta deși colegii din PNL Brașov mă votaseră să fiu cap de listă.
Deocamdată este doar demisia, nu am intenția de a pleca spre alt partid. Voi avea o perioadă de refleție”.

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. Am vazut interviul Tv.al acestui Bula de Brasov!
    Cum dreaqu a ajuns asta la o catedra universitara,
    cu bilbele alea in vorbire?Ce zic studentii ?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.