Iadul de pe DN 1

Iadul de pe DN 1

0 95

?


Pentru ca tot ni se spune intr-una ce rau este in iad, iata ca asa ceva s-a petrecut ieri pe DN 1, in directia Brasov-Bucuresti. Masinile duceau inspre case pe bucurestenii care si-au petrecut sarbatorile in punctele turistice aflate in judetul Brasov, ca si pe cei? din Valea Prahovei. Din cauza aglomeratiei, masinile au circulat pe mari portiuni bara la bara, cu o viteza de melc, se poate spune. In unele imprejurari, Politia a organizat sensuri unice temporare, pentru degajarea soselei.


Si zapada a influentat ingreunarea traficului, mai ales dincolo de munti.


Temperatura si-a spus si ea cuvantul, ieri inspre pranz inregistrandu-se minus 15 grade Celsius.


Politia a avertizat din timp pe cei plecati la drum sa se echipeze cu toate cele necesare pentru asemenea drumuri dificile, insa, din pacate, nu toti s-au conformat, incurcand si ei traficul datorita inconstientei lor.


Deasemenea s-au recomandat , pentru descongestionarea DN 1, rute ocolitoare, dar nu sunt multi cei care au acceptat variantele. Acestea au fost – si raman in continuare – DN 1a, prin Cheia-Maneciu, varianta Sinaia- Targoviste-Ploiesti-Bucuresti si varianta, de la Ploiesti, pe centura de vest si varianta Buftea.


Au mai fost recomandate adaptarea vitezei la aceste conditii si neefectuarea depasirilor.


?


Vorba lui Basescu:iarna nu-i ca vara.


?


Dan Bota?


?


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.