Iacov nemultumit de atitudinea FRF

Iacov nemultumit de atitudinea FRF

0 277

Presedintele Consiliului de Administratie a FC National, Constantin Iacov, a anuntat ca saptamana viitoare va informa FIFA, daca decizia Curtii de Apel pentru Fotbal in cazul litigiului cu jucatorii Srhoj si Abiodun nu ramane definitiva, irevocabila si executorie.

CAF a dat dreptate clubului FC National, in privinta jucatorilor Srhoj si Abiodun, dar presedintele FRF, Mircea Sandu, doreste rejudecarea cazului, dupa ce un audit judiciar a contrazis decizia finala. „La noi cand nu se rezolva ceva, se face o noua comisie. Au epuizat toate caile de atac prevazute in regulamentul si statutul FRF si cele ale FIFA. In mod normal si in mod legal, ultima decizie a CAF este definitiva, irevocabila si executorie. E grav pentru fotbalul romanesc. E imposibil ca o decizie ramasa definitiva, irevocabila si executorie sa fie repusa in discutie”, a declarat Iacov.
„Voi informa FIFA in cursul saptamanii viitoare despre acest lucru si parerea mea este ca Mircea Sandu nu are nevoie de un om de PR ca mine ca sa-si faca o imagine -buna- in Europa”, a adaugat Iacov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.