Iaca pozna: masini noi in Senat

Iaca pozna: masini noi in Senat

0 402

De parca nu ar avea destule facilitati si salarii care mai de care mai mari, mai nou, alesii statului au votat o lege care permite „improspatarea ” parcului auto al Senatului cu 40 de masini de lux:15 modele Audi A6 si 25 de automobile Volskwagen Passat. Acestea ii vor plimba pe membrii Biroului Permanent al Senatului, pe liderii grupurilor politice sau pe presedintii de comisii parlamentare.
Senatorii vor intra in posesia automobilelor saptamana viitoare, cei mai bucurati de eveniment fiind membrii Biroului Permanent care vor avea la scara un model Audi A6 in valoare de 35.000 de euro bucata. Bineinteles, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, va avea placerea de a fi la bordul unei astfel de limuzine, echipata „full-options”, obtinuta in conditii de oferta speciala.
Un calcul scurt ne arata ca suma cheltuita pentru aceasta actiune este undeva in jurul a 1.225.000 de euro. Singura problema este acum in Camera Deputatilor, unde la comanda sunt inca Loganurile, care insa, credem, au deja zilele numarate. Inainte de acesta innoire, alesii se puteau deplasa in autoturisme marca Daewoo, modelele Leganza si Nubira, care insa dupa 300.000 de km au mai pierdut din caii putere necesari unui demnitar.
Credem ca se putea gasi si o varianta de „sacrificiu” prin achizitionarea unor alte automobile, de provenienta straina, dar ceva mai ieftine, diferenta de bani fiind semnificativa, aceasta putand fi redistribuita util acolo unde chiar este nevoie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.