I-Tour Schi promoveaza 78 de partii omologate

I-Tour Schi promoveaza 78 de partii omologate

0 234

In premiera in Romania, 78 de partii omologate sunt promovate prin harti si pliante informative. Turistii amatori de ski in sezonul 2010-2011 vor putea beneficia gratuit de materialele de promovare in 30 de localitati din 11 judete. 350.000 de materiale informative vor fi distribuite in peste 500 de locatii din toata tara precum receptiile hotelurilor, cafenele ºi puncte de informare. Actiunea face parte din proiectul de promovare turistica „i-Tour Schi“, initiat de organizatia Groove Hour si Federatia Asociatiilor de Promovarea Turismului din Romania.
Materialele tiparite completeaza informatiile online la zi de pe site-ul www.i-tour.ro, despre temperatura, grosimea stratului de zapada sau preturile practicate in fiecare dintre statiuni.
Judetul Braºov este inclus in proiectul de promovare turistica dedicat sporturilor de iarna prin statiunile Poiana Braºov ºi Predeal. Pentru Poiana Braºov harta informativa cuprinde pirtiile Lupului, Sulinar, Drumul Roºu, Kanzel, Ruia, Sub Teleferic, Bradul, Stadion, cu informatii despre gradul de dificultate ºi inaltime, plus mijloacele de transport pe cablu ºi principalele cabane, hoteluri ºi atractii turistice ale zonei. Pentru Predeal, harta prezinta traseele pirtiilor Clabucet, Sub Teleferic, Clabucet Varianta ºi Cocoºul.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.