Hunedoara: taxa pentru folosirea toaletei din Policlinica

Hunedoara: taxa pentru folosirea toaletei din Policlinica

0 127

Persoanele care asteapta sa fie consultate de un medic in Policlinica Deva reclama faptul ca trebuie sa plateasca o taxa de un leu la secretariatul unitatii in cazul in care sunt nevoite sa foloseasca toaleta din incinta unitatii sanitare.
Sesizarea pacientilor a ajuns la conducerea Autoritatii de Sanatate Publica (ASP) Hunedoara, care a solicitat reprezentantilor Spitalului Judetean de Urgenta Deva, de care apartine policlinica, sa desfiinteze taxa, mai ales ca toaleta este folosita, in general, de oamenii bolnavi.
“Nu am stiut de aceasta taxa, dar conducerea spitalului mi-a spus ca masura a fost instituita deoarece din toaleta au ajuns sa se fure obiectele sanitare. Nu mi se pare insa o metoda civilizata. Este, mai degraba, bizara. Am solicitat conducerii spitalului sa scoata aceasta taxa, pentru ca in policlinica vin oameni bolnavi. Cred ca problema se poate rezolva printr-o mai mare atentie a personalului care asigura curatenia in policlinica” – a declarat, miercuri, directorul executiv al ASP Hunedoara, dr. Dan Magheru.
Conducerea spitalului din Deva nu a putut fi contactata pentru un punct de vedere referitor la aceasta taxa, dar surse neoficiale au aratat ca masura a fost luata de consiliul de conducere al unitatii sanitare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.