Hotul care fura din scoli a fost prins

Hotul care fura din scoli a fost prins

0 87

Dupa un an de cercetari specifice, politistii din Brasov au reusit sa-l prinda pe hotul care obisnuia sa dea spargeri prin ºcoli, dar a fost tentat si de obiectele din incaperile unui post de televiziune local, de unde a luat doua televizoare si alte cateva maruntisuri.In total, suspectul este acuzat de comiterea a sase furturi.
Ca istorie, primul jaf a avut loc in urma cu aproximativ un an. Barbatul se obisnuise sa fure din sediile institutiilor scolare din Brasov, alegand dintre ele pe cele mai „cu fata”.
In colateral, fura ce sume de bani gasea pe la elevi. Nu neglija nici actele de identitate, pe care apoi le vindea celor interesati a le falsifica. De el s-a lipit si un MP3 player.
Prinzand curaj si experienta, tipul, fara a se specializa intr-un anume domeniu al furturilor, dadea „gauri” oriunde i se parea ca poate scoate profit fara risc prea mare. Astfel, in luna septembrie a anului trecut, el a reusit sa patrunda in sediul unei televiziuni locale de unde a furat doua ecrane LCD. Acestea au fost mai apoi valorificate, ca de aceea le-a si furat A scos pe ele 2800 de lei.
Intr-un final, dupa mai multe cercetari, oamenii legii au reusit sa-l prinda pe suspect si sa recupereze si cele doua ecrane LCD. Suspectul a fost reþinut de politistii Sectiei 2 Politie pe data de 1 mai. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile.
Urmeaza plata in spatele gratiilor si a sarmei ghimpate.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.