Hotilor, banditilor …mancavar Puscaria

Hotilor, banditilor …mancavar Puscaria

0 134

In cunuscuta maniera a Tribunului, PRM si-a ales si facut cunoscut sloganul. Este un slogan, „lipsit de stridente”, „imaginat” pentru o campanie electorala absolut civilizata: Hotilor, banditilor, ce-ati facut cu tara noastra? Puscaria va mananca!
„Voi face tot posibilul pentru eliberarea lui Gigi Becali inainte de inceperea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Trebuie sa i se dea dreptul sa isi faca campanie electorala. Nu e normal sa-si prezinte programul, sa-si filmeze un videoclip? Unde? in libertate”, a afirmat vineri liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, citat de Mediafax.
El a adaugat ca Gigi Becali trebuie sa aiba dreptul sa isi faca campanie, mai ales ca, deocamdata, el nu este condamnat si trebuie sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie.
Corneliu Vadim Tudor nu poate spune, deocamdata, in ce consta planul de a face „tot posibilul” pentru eliberarea lui Gigi Becali: „Planul nu e definitivat. Vreau sa ma consult cu colaboratorii mei”, a afirmat liderul PRM.

Sloganul PRM: Hotilor, banditilor, ce-ati facut cu tara noastra? Puscaria va mananca!
Partidul Romania Mare si-a ales si sloganul pentru campanie electorala, precizand ca aceasta va fi „absolut civilizata”: „Hotilor, banditilor, ce-ati facut cu tara noastra? Puscaria va mananca!”
PRM a depus marti, la Biroul Electoral Central, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Primul pe lista este liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, iar al doilea, Gigi Becali, fostul lider al PNG.
Corneliu Vadim Tudor a explicat ca acest lucru a fost posibil dupa ce Gigi Becali a semnat adeziunea la PRM. „Mai tanarul meu confrate Gigi Becali a fost arestat in mod samavolnic. Eu mi-am indeplinit o datorie de onoare oferindu-i acest loc eligibil. Gigi Becali are un suflet curat, un suflet de aur. Cum sa fie inchis omul asta?” afirma, in urma cu doua zile, Corneliu Vadim Tudor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.