Hotii striga …HOTII?

Hotii striga …HOTII?

0 194

Ultimele dezvaluiri facute de PSD-istii brasoveni dau de stire faptul ca Alianta D.A. nu a murit. PNL-istii uniti cu PD-stii „o pun” electoratului brasovean, in defavoarea Gruparii celor mai bogati romani, adica social democratii (asezati doar temporar) sub sigla PSD.


Cunoscut ca ziarist pana prin 2004, Razvan Popa, transformat printr-o „grefa politica” in purtatorul de vorbe (cuvant), comunicate si discursuri al PSD Brasov, i-a acuzat, atat pe PNL-ist cat si PD-isti ca sunt „pregatiti se jefuiasca alegerile pentru Parlamentul Europei”.


Acesta vine cu o noutate veche (de aproape o luna), fluturata mai intai de cunoscutul (prin numele marelui istoric) senator Nicolae Iorga „lista carausilor si necesarul de benzina pentru scrutinele din 25 noiembrie”.


Respectiva „lista” este o circulara transmisa de liderii PD, catre primarii si viceprimarii partidului, prin care acestora li se cere sa prezinte nevinovatele „detalii electorale”.


Interpretarea data de PSD, acestei „scrisori pierdute”, nu poate fi alta decat cea de „turism electoral” si evident frauda electorala. Social-democratii dupa lovitura primita de la Traian Basescu, (cand Adrian Nastase in ciuda celor +8% a cedat in 2004 prededintia de la Cotroceni), sufla si in iaurtul acrit al pedeului.


Nu pe aici s-a facut si se va face frauda. Cine va controla gestiunea „computerului electoral” controleaza configuratia finala a alegerilor.


Sa ne reamintim doar un singur lucru din istoria evolutiilor electorale a ultimilor ani.


Cat a fost Ion Iliescu la Cotroceni PSD-ul a tot confirmat sondajele de opinie si a iesit primul.


Acum sondajele si-au schimbat „trend-ul”, la fel ca si Cotroceniul locatarul. 40% – PD, 6% – PLD iar PSD doar 19%, de 3 ori mai mult decat partidul lui Becali, Iar Stolojan are acelasi procent ca si Becali.Mai este cineva care sa nu stie cine va castiga alegerile de la 25 noiembrie?


Pierdant, ca intotdeauna, va fi …poporul!


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.