Hotii intre ei

Hotii intre ei

0 148

Iata cum, cu doua luni inainte de scrutinul prezidential, cele doua principale formatiuni din tara, la guvernare intr-o fragila si pozitiv neproductiva coalitie, la prezidentiale aprigi adversai, au inceput sa se acuze, mai mult sau mai putin voalat, de eventuala fraudare a alegerilor, aceasta in contextul in care ambele partide cunosc toate chitibusurile unei asemenea intreprinderi.
De data aceasta pedelistii le-au luat-o inainte pesedistilor si le-au cerut, oficial, sa nu foloseasca institutiile statului in campania electorala.
Vicepresedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a anuntat ca partidul sau solicita ministrilor si partenerilor de guvernare sa nu utilizeze institutiile statului in scop electoral, dand exemplul APIA, ai carei angajati ar fi impartit pliante impotriva sefului statului.
Personal nu vad nimic rau sa te pronunti impotriva unui om care si-a batut joc de o tara si acuma, ca sa-si scape pielea de judecati, mai vrea un mandat. Nu ati vazut niciodata, pe portile unor curti, scriind: „Caine rau”?
Subiectul a fost discutat in sedinta de ieri a conducerii PD-L.
„Am dat aici un exemplu: Agentia de Plati si Interventii in Agricultura impartea saptamana trecuta pliante impotriva presedintelui Traian Basescu in teritoriu. Acest exemplu l-am dat de la Suceava si cerem ministrilor si partenerilor de guvernare sa nu se foloseasca aceste institutii ale statului in lupta politica si sa-si vada de problemele lor. Slava Domnului, APIA trebuie sa faca plati pentru tarani, si nu altceva”, a declarat Flutur. El a sustinut ca PD-L doreste sa previna repetarea acestor incidente, acesta fiind rostul solicitarii catre aliatii de la guvernare.
Dar ce le pasa pesedistilor de Traian Basescu? Nu este acesta, in calitatea sa de presedinte al Romaniei, echidistant, apolitic, apartinic, neutru, baiat de viata ales de o multime de fraieri, totul conform Constitutiei?
In alta ordine de idei, Flutur a spus ca procesul de consultare a filialelor PD-L privind continuarea colaborarii cu PSD nu a fost finalizat inca.
„S-au centralizat astazi 39 de organizatii, mai sunt sapte sau opt organizatii care trebuie sa-si trimita punctul de vedere. In momentul in care le vom avea, vom face analiza finala. Intotdeauna cand am facut astfel de analize de etapa am incercat sa mediem, sa imbunatatim relatiile din teritoriu. Din pacate, in teritoriu avem multe lucruri a ne spune ca reprosuri, insa acum suntem concentrati pe reforma statului roman”, explicat vicepresedintele PD-L.
Si de atata concentrare, pedelistii nu mai au timp sa vada cum domnul presedinte Basescu isi face de zor campanie pe banii Institutiei Prezidentiale, se stie cum, insa pe banii nostri, ai contribuabililor.
Este drept, si eu inchid ochii cand scuip pe trotuar sau arunc chistocul in plin centrul orasului.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.