Hotii din seiful din Magnolia Center au fost prinsi

Hotii din seiful din Magnolia Center au fost prinsi

0 564

Doi spargatori au deschis un seif cu chei potrivite si au furat peste 38.000 de lei si bonuri de masa. Spargerea a durat doar doua minute si s-a produs in data de 8 noiembrie 2015, in biroul unui supermarket din cartierul Valea Cetatii

Doi spargatori au deschis un seif cu chei potrivite si au furat peste 38.000 de lei si bonuri de masa. Spargerea a durat doar doua minute si s-a produs in data de 8 noiembrie 2015, in biroul unui supermarket din cartierul Valea Cetatii. In timp ce unul dintre infractori opera, cel de-al doilea statea de 6 la parter pentru a se asigura ca nu urca nimeni la etaj, in biroul directorului. Hotii n-au apucat sa se bucure prea mult timp de banii furati. Politistii brasoveni au efectuat ieri perchezitii la domiciliile celor doi, unde au fost identificate sumele de 3000 de euro si 3700 de lei. Cei doi sunt suspectati de comiterea unor fapte similare, motiv pentru care oamenii legii continuam documentarea intregii lor activitati infractionale.
Cei doi barbati sunt cercetati sub aspectul savarsirii infactiunii de furt calificat si complicitate la furt. Ambii au fost prezentati magistratilor Judecatoriei Brasov, care au admis propunerea procurorilor de arestare preventiva pe 30 de zile a celor doi spargatori.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.