Hoti de neferoase retinuti

Hoti de neferoase retinuti

0 85

Dupa cum am aflat de la surse din cadrul Politiei Brasov, intr-una din noptile trecute au fost prinsi si retinuti cinci indivizi dubiosi, care aveau in masina cu care se deplasau o serie de materiale din cupru, cabluri electrice, tevi, dar si un apatat de sudura, acesta fiind tocmai bun pentru a taia obiectele furate la dimensiunile potrivite pentru transport.
Masina, un turism, a fost oprita pe drumul judetean dintre Tarlungeni si Sacele, politistilor paranduli-se ciudat faptul ca, la acea ora, masina aproape ca atingea soseaua cu caroseria.
Oprind masina au gasit in ea cinci persoane – trebuie sa mai spun ca fondul lor de ten aducea cu cea a unui tuci? – tevi de cupru, cabluri de curent electric si un aparat de sudura.
In urma cercetarilor, anchetatorii au stabilit ca aceste bunuri fusesera sustrase cu putin timp inainte dintr-un imobil aflat in constructie in localitatea Rotbav.
Valoarea totala a prejudiciului a fost estimata la 15.000 de lei. Cei cinci suspecti au fost retinuti si prezentati instantei, cu propunerea de arestare preventiva.

Si sa ne mai miram ca Bercea Mondialu’ a ajuns multimilionar tot din fier vechi?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.