Hoti de calorifere

Hoti de calorifere

0 56

Aflam de la Politia Comunitara ca joi, in jurul orelor 07.00, poliþistii comunitari din cadrul Biroului de Ordine Publica nr. 1 – Centrul Vechi, au fost sesizati printr-un telefon asupra la faptului ca in incinta fostei policlinici cu plata de pe strada Matei Basarab, o cladire veche, aflata in conservare, se afla mai multe persoane care nu prea aveau ce cauta pe acolo.
O patrula de politisti comunitari s-a deplasat la locul indicat si a constatat temeinicia celor sesizate.
Agentii au solicitat sprijinul politistilor Sectiei 1 Politie Brasov si impreuna cu acestia au reusit identificarea si retinerea persoanelor respective suspecte.
Dupa cum a declarat purtatorul de cuvant al Directiei Politiei Comunitare, Marcel Chirila, comunicatul oficial suna cam asa:
“In urma cercetarilor s-a constatat ca respectivii au patruns in incinta imobilului prin fortarea usii de acces si au reusit sa demonteze un numar de patru calorifere din fonta. Faptuitorii se numesc Sebastian M., in varsta de 38 de ani, si Ruben T., in varsta de 20 de ani”.
Suspectii au fost preluati de politistii Sectiei1 in scopul continuarii cercetarilor si luarea masurilor ce se impun, plus intocmirea notei de plata.

Dan Bota.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.