Hoti de buzunare, prinsi de un politist in Piata Sfatului

Hoti de buzunare, prinsi de un politist in Piata Sfatului

0 498

Un politist aflat in timpul liber, ajutat de un brasovean, a prins trei hoti. Acestia - doi barbati si o femeie, furasera in Piata Sfatului unei turiste din Statele Unite o borseta cu bani, carduri si acte de identitate

Un politist aflat in timpul liber, ajutat de un brasovean, a prins trei hoti. Acestia – doi barbati si o femeie, furasera in Piata Sfatului unei turiste din Statele Unite o borseta cu bani, carduri si acte de identitate. Victima si-a recuperat bunurile iar suspectii, cercetati sub control judiciar pentru comiterea infractiunii de furt, risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la opt ani.
Politistul, care se afla joi pe strada Muresenilor, i-a observat pe cei trei hoti de buzunare, doi barbati si o femeie, stand pe o banca din Piata Sfatului.piata sfatului primavara
Politistul i-a urmarit pana in parcarea amenajata de langa Maternitatea Brasov, unde, cu ajutorul unui brasovean, a reusit sa ii retina pana la sosirea unei echipaj de la Sectia 1 Politie Brasov.
Suspectii au fost retinuti de politisti si prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, care a dispus cercetarea lor in stare de libertate, sub control judiciar, pentru comiterea infractiunii de furt. Cei trei risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la opt ani.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.