Hoteluri Accor in Brasov

Hoteluri Accor in Brasov

0 387


In planul de dezvoltare pe anii 2006-2007 al concernul francez Accor se afla constructia a inca cinci infrastructuri hoteliere, ce vor totaliza 500-600 de camere.


?


Dintre acestea doua vor purta marca Ibis. In ceea ce priveste brandul Continental, Accor doreste ca acesta sa devina lider pe piata hotelurilor de doua stele si are in vedere deschiderea in viitor a inca 10 infrastructuri de cazare. Pana in acest moment au fost identificate 60% din locatiile ce vor fi preluate pentru hoteluri.


?


Una dintre locatii va fi Brasovul. Accor a prezentat doua proiecte hoteliere pentru Brasov- un hotel de patru stele pentru oficialitati, intalniri de afaceri, etc, si unul de trei stele care ar putea fi dedicat IMM-urilor, acestea putandu-si organiza intalnirile de afaceri aici.


?


Francezii au luat deja legatura cu oficialitatile judetului, pentru a fi pusi la punct cu oferta turistica a zonei. Presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, le-a recomandat francezilor sa ia legatura cu SIF Transilvania, compania fiind cea care controleaza cele mai importante hoteluri din Brasov, dar si de pe litoral.?


?


Pe termen lung, pentru anii 2008-2009, vor fi deschise alte cinci hoteluri cu standarde de trei si patru stele ce vor totaliza 450 de camere, la care proiectele sunt in stadiul de definitivare si pentru care se negociaza locatiile.


?


Accor detine in Romania brandurile hoteliere Sofitel, Ibis si Continental.


?


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.