Hotelul ALPIN – bijuteria din Poiana Brasov

Hotelul ALPIN – bijuteria din Poiana Brasov

0 130

De indata ce ajungi in Poiana Brasov, primul hotel care se ridica impunator pe partea dreapta a soselei, stand parca de straja la intrarea in statiunea brasoveana este Hotelul Alpin.
Fie ca te afli in trecere, pentru intalniri de afaceri sau in calatorii de placere, Hotelul Alpin este gata sa te primeasca, aici, in cea mai renumita statiune montana din Romania – Poiana Brasov, aflata la numai 15 minute de centrul istoric al orasului de resedinta Brasov,in inima Transilvaniei.
Alpin Resort Hotel din Poiana Brasov a investit peste 15 milioane euro in modernizarea complexului hotelier, prin construirea a 114 apartamente de cinci stele, a unui restaurant si a unui spa.
„Reamenajarea si modernizarea complexului Alpin a inceput inca din 2005, iar pana in prezent putem spune ca am finalizat proiectul de peste 15 milioane de euro, prin realizarea unei aripi rezidentiale cu 114 apartamente de lux de 5 stele, a noului restaurant mediteranean «À Propos», a gradinii si bineinteles Alpin Vitarium Spa”, a declarat directorul general al Alpin Resort Hotel, Roxana Aron, pentru Ziarul Financiar.
Cea mai mare parte a investitiilor, respectiv 14 milioane euro, a fost destinata realizarii apartamentelor hotelului de cinci stele, 200.000 de euro au fost alocati restaurantului si 700.000 euro spa-ului. Cifra de afaceri a complexului hotelier cu capital 100% romanesc, a crescut cu 20% fata de anii anteriori, un aport important datorandu-se spa-ului. Complexul hotelier este detinut de firma MTG Touring Estival. Acesta din urma ii are ca asociati pe Roxana si Claudiu Aron, fiecare cu 50% din partile sociale.
Imbinand stilul clasic cu rafinamentul, poti alege destinatia ideala pentru o escapada idilica, pentru fuga din rutina orasului, o vacanta de familie, dar si pentru o intalnire importanta cu partenerii tai, un training, un seminar , o conferinta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.