Hotelierii din Braşov au încasat peste 2 milioane de euro de 1...

Hotelierii din Braşov au încasat peste 2 milioane de euro de 1 Decembrie

0 225

Potrivit unei analize a Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, cei peste 88.000 de turişti români care au plecat în diverse destinaţii din ţară în minivacanţa de 1 Decembrie au cheltuit aproximativ 9,4 milioane de euro pe cazare şi servicii de masă

Potrivit unei analize a Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, cei peste 88.000 de turişti români care au plecat în diverse destinaţii din ţară în minivacanţa de 1 Decembrie au cheltuit aproximativ 9,4 milioane de euro pe cazare şi servicii de masă.
A fost pentru prima oară după 1989 când pachetele de city break interne au fost mai bine vândute decât cele din străinătate, ceea conturează o nouă tendinţă în turismul românesc. Se pare că Braşovul a câştigat în minivacanţa de 1 decembrie circa 2 – 2,5 milioane de euro.
Turiştii au profitat de tarifele cu până la 70% mai mici decât cele din timpul Sărbătorilor de iarnă şi de faptul că au avut mai multe zile libere decât în alţi ani.
În minivacanţa de 1 Decembrie din acest an aproximativ 39.000 de români au preferat să aleagă şi oraşele din România, cele mai căutate city break-uri interne fiind la Alba Iulia, Sibiu, Braşov şi Cluj Napoca. Tarifele pentru pachetele promoţionale de 1 Decembrie au variat între 359-800 lei/persoană

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.