Hotel ultra-business Ramada acum si in Brasov

Hotel ultra-business Ramada acum si in Brasov

0 101

Primul hotel aflat sub brandul Ramada din orasul Brasov, clasificat la patru stele, a devenit operational suta la suta, se arata intr-un comunicat al societatii Trend Hospitality.
Ramada Brasov, o investitie de aproximativ 20 milioane de euro de tip greenfield, a fost finalizat in 18 luni, de dezvoltatorul HP Tower SA.
„Estimam pentru anul 2009 un grad de ocupare de 70 la suta si o cifra de afaceri de patru milioane de euro avand in vedere ca este primul an de functionare”, a spus Markus Koller, director general Ramada Brasov.
In Romania, brandul Ramada este reprezentat de compania Trend Hospitality Consulting & Management care actioneaza ca partener strategic in Romania, Bulgaria si Moldova, detinand exclusivitate de francizare pe piata romaneasca a brandurilor din portofoliul Wyndham Hotel Group – Ramada Worldwide, Super 8 Motel si Days Inn.
Ramada Worldwide este parte a grupului Wyndham Hotel Group, cel mai mare grup hotelier la nivel international, fiind prezent pe sase continente, cu mai mult de 6.550 de hoteluri si 551.000 de camere in 59 de tari.
Hotelul de la intrare in Brasov dinspre Predeal, are o capacitate de 106 camere cotate la 4 stele, 8 apartamente si un apartament prezidential, un restaurant cu capacitate de 100 de locuri, un centru de conferinte cu 4 sali, precum si facilitati de relaxare (inclusiv hamamm). Ramada Brasov este detinut de dezvoltatorul HP Tower si are 100 de angajati. Managerii hotelului isi propun un grad de ocupare de 70% pentru anul 2008, previziunile fiind ca acest grad de ocupare sa provina 80% din segmentul business si 20% din turismul de vacanta.
„Cand s-a decis semnarea contractelor de franciza pentru aceste doua locatii, am avut in vedere atat potentialul provenit din turismul de afaceri cat si cel din turismul de vacanta. Brasovul este un oras important situat in centrul tarii, care prezinta o oferta insuficienta in ceea ce priveste locatiile destinate conferintelor.” a declarat Sonia Nastase, Senior Associate Trend Hospitality.
Brandul Ramada a fost creat in 1954 si este prezent in peste 25 de tari din lume.
In Romania, functioneaza in prezent Ramada Majestic, Ramada Nord, Ramada Plaza, Ramada Sibiu, Ramada Iasi City Center, Ramada Brasov. De la 1 ianuarie 2009, in nordul Capitalei va deveni operational Complexul Ramada constituit din Hotel Ramada Parc si Hotel Ramada Plaza, cel mai mare complex Ramada din Europa.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.