Hotel Hampton de 4 milioane de euro la Brasov

Hotel Hampton de 4 milioane de euro la Brasov

0 58

Brasovul este gata sa mai primeasca in patrimoniul turistic un hotel de standarde inalte. Este vorba despre compania Future Invest care a anuntat ca va investi 3-4 milioane de euro in constructia unui hotel cu 104 camere. Imobilul va fi construit sub brandul Hampton, afiliat la lantul international Hilton. „Hotelul va fi construit de la zero incepand cu trimestrul unu al anului viitor, iar data la care asteptam sa fie livrat este 2011”, a declarat in presa brasoveana Adela Cristea, directorul de dezvoltare al Hilton pentru Europa.
Hotelul din Brasov va fi a treia unitate afiliata de Hilton anul acesta in provincie. In prealabil concernul a a mai semnat contracte pentru un Hilton in Sibiu si un DoubleTree in Oradea.
Brandul Hampton face parte din divizia focus-service detinuta de Hilton, care include Hilton Garden Inn, Homewood Suites, Hampton si Home2 Suites. Pe de alta parte, brandurile Hilton, DoubleTree si Embassy Suites fac parte din divizia full-service. In ceea ce priveste hotelul de la Brasov, pana la aceasta ora se stie ca el va opera 104 camere, in urma unei investitii estimate la 3-4 milioane de euro.
Aceste trei proiecte nu vor fi singulare pe piata din Romania, reprezentantii lantului hotelier Hilton precizand ca mai negociaza si pentru afilierea altor unitati pe piata romaneasca. „In urmatorii cinci ani planuim sa afiliem 20 de hoteluri pe piata romaneasca.
Este o perioada oportuna penru constructia de hoteluri avand in vedere ca preturile au scazut cu 30%. Urmatorul brand pe care il vom aduce este Hilton Garden Inn, in provincie, pentru care purtam deja negocieri”, au agaugat acestia.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.