Hotel de 5 stele la Predeal

Hotel de 5 stele la Predeal

0 75

Economia judetului Brasov este intr-o continua ascensiune si dovada pentru acest lucru stau investitiile care au inceput sa apara in zona. Judetul nostru are cele mai cautate localitati pentru cei care vor sa-si petreaca concediul „la munte”.
Astfel, iubitorii acestei forme de relief aleg orase precum Bran, Moeciu, Poiana Brasov sau Timis pentru a petrece cateva zile sau macar ore in aerul curat si tare de munte.
Una dintre perlele Carpatilor, atunci cand vine vorba de muntele romanesc, este localitatea Predeal.
Oamenii de afaceri s-au orientat si au inteles ca aici poate fi un adevarat diamant cu un mare potential turistic daca este exploatat la maximum.
Astfel, omul de afaceri Fathi Taher a anuntat ca va investi 40 de milioane de euro intr-un hotel de cinci stele la Predeal, dupa ce in luna septembrie va delista de la Bursa firma Trei Brazi
„In martie-aprilie, anul viitor, vom incepe sa construim, pe terenul societatii Trei Brazi din Predeal, un hotel cu 140 – 146 de camere, care va fi clasificat la cinci stele. Alaturi de el vom ridica si un bloc cu 80 de apartamente”, a declarat agentiei MEDIAFAX omul de afaceri.
Viitorul complex va include un centru de conferinte, precum si o baza de agrement cu bazin.
Potrivit lui Taher, investitia in acest proiect va fi de circa 40 de milioane de euro, iar lucrarile vor dura aproximativ 14 luni.
„Negociem deja cu doua lanturi hoteliere internationale afilierea hotelului pe care il construim”, a aratat Taher.
„Am scos SIF Transilvania din actionariatul Trei Brazi si, din acest motiv, nu mai are rost sa lasam societatea la Bursa. SIF-ul avea 28%, procent pe care l-am achizitionat in mai multe etape in ultima vreme. Acum controlez peste 95% din Trei Brazi”, a explicat omul de afaceri.
Fathi Taher este actionar in mai multe companii din Romania, printre care Laminate, Griro, hotelul Marriott si FC Rapid.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.