Hotel de 5 stele la Cioplea in Predeal

Hotel de 5 stele la Cioplea in Predeal

0 107

Romania este o tara frumoasa cu resurse neexploatate. Daca romanii nu sunt constienti de tara lor, se pare ca strainii realizeaza tot mai mult potentialul emorm de care Romania dispune. Si daca in turism romanii nu prea se inghesuie sa investeasca, vin strainii cu dare de mana care vad un tara noastra o mina de aur.
Este vorba despre concernul Rider Levett Bucknall din Irlanda care a anuntat ca intentioneaza sa construiasca un hotel de cinci stele pe Varful Cioplea, din Predeal. Obiectivul va avea 285 de camere si va dispune de o moderna sala de conferinte.
Firma irlandeza este specializata in constructii si management al cladirilor, avand 80 de birouri in regiuni precum Europa, Asia, Africa si America. Reprezentantii firmei au anuntat ca pe langa facilitatile de cazare, sunt interesati sa dezvolte si servicii pentru schiori, cum ar fi un teleschi, care sa fie racordat la sistemul de partii existent in statiune. Ei au mai precizat ca vor ca acest obiectiv sa fie finalizat pana in 2013.
Acesta investitie va fi facut in mare parte si datorita faptului ca in zona Brasovului, in 2013, vor avea loc Jocurile Olimpice ale Tineretului European, eveniment organizat de Comitetul Olimpic si Sportiv Român, in colaborare cu municipiul Brasov si Asociatia Microregiunea Turistica Muntii Bucegi, din care fac parte orasele Predeal, Sinaia, Busteni, Azuga, Rasnov si Bran.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.