Horia Păun, șeful secției de baschet de la Corona Brașov : ,,Dacă...

Horia Păun, șeful secției de baschet de la Corona Brașov : ,,Dacă promovăm, ne dorim să avem o evoluție cât mai bună în prima ligă”

1 46

Dintre toate echipele de la Corona Brașov care luptă în ligile secunde, pentru promovare în eșaloanele de elită, baschetul masculin are cele mai mari șanse să promoveze, încă din sezonul viitor. Echipa brașoveană este lidera Grupei A, din Liga I, având 11 victorii, din tot atâtea posibile. Este urmată de trupa din Rm. Vâlcea, cele două echipe urmând să se înfrunte în viitoarea etapă a campionatului, la Vâlcea. Indiferent însă de rezultatul acelui meci, programat la finalul lunii ianuarie, Corona Brașov va rămâne lidera clasamentului. În echipa Brașovului evoluează jucători valoroși, care nu dau emoții suporterilor, legat de o posibilă viitoare promovare a echipei. Printre cei mai bun jucători se numără Armin Cane sau Ousmane Barro, baschetbaliști de peste Ocean, care au venit să pună umărul la promovarea echipei. Legat de acest lucru, președintele secției de baschet de la Corona, Horia Păun, a precizat : ,,Una din condițiile puse de Barro, atunci când a semnat cu noi, a fost cea legată de promovarea în Superligă. Este absolut necesar să faceam asta, pentru că avem un lot puternic. Odată cu promovarea, ne propunem să nu avem doar o prezență pasageră în eșalonul de elită, ci să fim sus în clasament”.
Tot legat de baschet, managerul clubului brașovean, Alexandru Dedu, a spus că nu exclude o viitoare colaborare cu factorii responsabili ai echipei feminine Olimpia CSU Brașov, pentru ca atât aceasta, cât și echipa masculină de la Corona, să facă parte din aceeași structură sportivă.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.