Horia Brenciu: Iubesc Romania pentru ca are Brasov

Horia Brenciu: Iubesc Romania pentru ca are Brasov

0 58

Ziua romanilor a trecut pentru multi ca „pe nesimtite”, asteptand rabdatori in fata televizoarelor parada mai mult sau mai putin fastuoasa a militarilor, precum si interviuri ale vedetelor care au spus cate-o vorba buna despre tara lor si mandria de a fi roman.
Vedeta Hora Brenciu a decis sa vorbeasca in aceasta zi despre mandria de a fi brasovean.
Afla ce mesaj a transmis romanilor Horia Brenciu de ziua nationala!
Horia Brenciu, unul dintre antrenorii de la „Vocea Romaniei”, s-a implicat activ in campania Media Pro de promovarea Romaniei.
El le-a transmis romanilor urarile sale de ziua nationala direct din cabina cabina Pro TV. „Iubesc Romania pentru ca are Brasov. De acolo incepe toata nebunia”, a fost mesajul lui Horia.
Nascut in Brasov pe 27 august 1972, Horia Brenciu si-a inceput cariera in domeniul divertismentului ca prezentator de televiziune. De la emisiuni pentru copii (Tip Top Minitop, Kiki Riki Miki) pana la matinale si concursuri, le-a experimentat pe toate. Cei mai multi dintre romani, cand aud Horia Brenciu inca se mai gandesc la Robingo.
In 2008, Horia Brenciu a lansat primul sau album „35”, un material in care artistul abordeaza stilul funk si soul, genuri foarte putin exploatate de catre artistii din Romania, dar cu o lunga istorie in muzica internationala.
In mai 2010, Horia Brenciu a lansat cel de-al doilea album din cariera sa, “37”, despre care spune ca este inspirat de femeie si de dragoste, “din dorinta de a da viata sentimentelor si gandurilor”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.